Skip to main content

Vi på Expo Image har fått förstärkning i form av Martin Grankvist, som är en erfaren säljare och specialist på snabbexponering. Martin har precis den kompetens och erfarenhet vi behöver för att kunna erbjuda dig som kund ännu bättre tjänster. Läs Martins ord nedan:

Efter 15 år i branschen sökte jag nya utmaningar. Något jag alltid har gillat är att lösa kunders behov och göra ideer till verklighet. Nu när jag har börjat på Expo Image, som har alla maskiner och resurser som behövs för att kunna producera det kunderna efterfrågar, så känns det otroligt spännande. Mitt jobb blir att Expo Image ska börja synas genom marknadsföring, att vi ska utveckla samarbetet med befintliga kunder och att vi ska fortsätta hitta nya kunder som passar vår verksamhet. Vår styrka är butiks- och kontorsinredning, mässbyggnationer, smarta lösningar för alla typer av event och speciallösningar i största allmänhet. Och det tänker vi fortsätta utveckla.

”För dig som kund och för oss på Expo Image så innebär Martins ankomst att vi breddar vårt utbud och kunskap i och med att Martin kommer från snabbexponeringsbraschen, där vi inte har varit lika kunniga innan. Nu lyfter vi oss precis på det sätt som vi vill och kan ge dig som kund ännu bättre möjligheter.”
– VD Johan Söderman