Skip to main content

Vi flyttar till större lokaler och får ännu mer möjligheter och resurser. Du behåller samma personliga service och samma kontaktpersoner som tidigare.

Vi har växt under en lång tid och nu behöver vi större lokaler och mer kapacitet för att inte behöva tacka nej till kunder som vill jobba med oss. Vid årsskiftet flyttar vi därför till Nacka, och passar samtidigt på att slå oss ihop med Thulin Production som finns i dessa lokaler. Thulin är en mycket duktig byrå som vi har haft ögonen på länge och vi är mycket glada att slå oss samman med just dem. På detta sätt får vi både mer yta och mer kapacitet vad gäller maskiner, service och produktion.

Våra främsta grenar förändras inte utan är som vanligt scenografi, mässmontrar, museinredning, butiksinredning och kontorsinredning.

Vi arbetar mer och mer med helhetslösningar för våra kunder. Det innebär mer snickerilösningar som tar större plats. Detta i kombination med vår expansion gör att vi behöver större lokaler. Mer resurser betyder att vi kan ta på oss större och fler uppdrag. Fler maskiner och större yta gör att vi får fler möjligheter att ta fram olika typer av lösningar, vilket ger dig som kund större valmöjlighet.

Vid årskiftet blir vår nya adress Skarpövägen 16 i Nacka. Alla kunder är välkomna att komma förbi och se hur vi jobbar. Vi kommer vara färdigflyttade vid årsskiftet.

Kontakta oss om du har några frågor! Vi återkommer med mer information när flytten närmar sig.