Skip to main content

Banderoll och vepa

Vi kan skapa behändiga banderoller såväl som gigantiska vepor som stilfullt kan täcka en husfasad med ditt budskap.

 

Eftersom banderoller och vepor har en låg vikt i förhållande till sin yta kan man relativt enkelt få en större lösning för sin exponering än vad som är möjligt med tyngre och hårdare material som de som ofta används i klassiska skyltar. En banderoll kan hänga i taket ovanför din monter, och en vepa kan utan problem fästas på en fasad eller en byggnadsställning. Både banderoller och vepor går att producera för användning inom- såväl som utomhus och går att få i flera olika sorters material.

Hur fäster man upp en banderoll eller vepa?

Det finns flera olika sätt att sätta upp din banderoll och vi kan så klart hjälpa dig med att hitta ett bra sätt för just dina förutsättningar. De vanligaste sätten att sätta upp en banderoll eller en vepa är att man slår i öljetter, velkro, eller syr dit en keder. Det är också vanligt att vi syr dit en kanal så att man kan trä in ett rör för att enkelt kunna hänga upp banderollen eller vepan där det passar. 

Hur lång tid tar det att få en banderoll eller vepa?

Normal leveranstid är mellan 3-5 dagar. Leveranstiden beror lite på hur och vart vi ska leverera den och hur många och hur stora ni vill ha.

Kan man välja miljövänligt material? Kostar det mycket mer?

Ja, man kan absolut välja miljövänligt material. Priset är detsamma för miljövänliga material. Det enda man ska ha i åtanke är att det inte finns så många olika typer av miöjövänliga material att välja mellan. Men vi ser det som en självklarhet att behålla samma pris som om man printade banderollen på annat material och att även ta hand om er banderoll när den inte är aktuell längre. Självklart hjälper vi er med att hitta rätt sorts material som passar just er.

Exempel på banderoller vi gjort

SB Seating

SB Seating Möbelmässan 2017

Snabbexponering, Portabla lösningar

Fox, Centralen 2014

Fox, Centralen 2014

Xylem, Nordbygg 2014

Xylem, Nordbygg 2014

Houdini, ISPO 2014

Fastighetsbyrån – Sveriges största bostadsmäklare

Johnson & Johnson

SF