Skip to main content

Butiksinredning

Vi tar fram skräddarsydd butiksinredning där alla delar håller lika hög kvalitet. Tillsammans med dig producerar vi en tilltalande, funktionell och enhetlig inredning till din butik eller ditt kontor. I vårt specialsnickeri, som finns i våra lokaler, kan vi se till att alla delar i lösningen samspelar med varandra och får högsta kvalitet. Vi har stor erfarenhet av specialgjord butiksinredning, kontorsinredning, dekor för tv-studios, monterinredning och liknande inredning. Inredningen kan vi skapa i olika typer av material och med olika typer av belysning. Vi gör även skräddarsydda pop up-butiker och liknande som ni lätt kan flytta till olika platser.

Vilka material jobbar ni med för att skapa butiksinredning?

Vårt specialsnickeri har stor erfarenhet av många olika material att bygga butiksinredning i,  och vi letar ständigt efter nya och spännande material att arbeta i. Därför kan ni i stort sett få vilket material ni vill till er butiksinredning. Vi hjälper gärna till med rådgivning om material och lösningar, så att slutresultatet blir precis som du önskat dig. Anpassning efter er budget är så klart viktigt och där kan vi tidigt hjälpa er att styra projektet åt rätt håll. En viktig punkt för oss vad gäller materialval är att veta hur länge slutresultatet ska hålla, och hur utsatt det kommer att stå för väder och vind och liknande. När man vet sådana saker kan vi enkelt föreslå olika lämpliga material.

Kan ni göra designförslag till oss?

Visst kan vi det! Vi kan göra allt från väldigt enkla skisser för att snabbt ge er en uppfattning om hur lösningen skulle kunna se ut, till avancerade 3D-skisser som är väldigt nära hur det kommer att se ut på riktigt. Vi kan även rita in designförslagen i en 3D-miljö som motsvarar ytorna i din butik eller ditt kontor. 

Hur lång tid tar det att få det man beställt?

Det beror till stor del på materialval och ytbehandling. Vissa material är beställningsvaror som har en leveranstid ett flertal veckor. Så normalt sett är svaret på frågan allt från en vecka till sex veckor, främst beroende på materialval.

Exempel på kunder vi gjort butikslösningar till

Familjetapeter Arninge

Lindeberg Bageri och Konditori

Transparent Speaker NK Göteborg

H&M Drottninggatan

Houdini pop-up store Denver

Pop-up Store Ideal of Sweden

Brothers, roadshow 2017

Diskar

Diskar

FISKEMUSEET I ÄLVKARLEBY

Halloween, Örebro

Halloweendekor, Köpcentrum Krämaren och Vågen, Örebro

Addnature

Mabi Sverige AB

Butiksställ

Chokladställ åt P&P Choklad Import AB

Houdini

Watt & Veke