Skip to main content

Snabbexponering

För många är snabbexponering samma sak som roll-up och pop-up. Men för oss är det mycket mer än så. Vi har många års erfarenhet att och designa med snabbexponeringssystem som faktiskt gör det möjligt att bygga större event eller mässor med enbart snabbexponeringssystem. Fördelen är att det är enkelt att bygga, kostnadseffektivt att uppdatera budskap, enkelt att transportera och även flexibelt att ändra storlek och form från ett tillfälle till ett annat. Hos oss kan snabbexponering bestå av allt från roll-ups till hyllsystem och kompletta montrar.

Har ni portabla displayer för snabbexponering? Sådana man packar ner i en låda med hjul?

Absolut har vi det. Vi har en förkärlek till att även komma med designförslag även på era portabla displayer. Portabla displayer går att få i olika former och storlekar. De går även att få med vitriner och smarta flexibla lösningar så att de går att använda i olika storlekar på mässmontrar eller event. Kontakta oss för mer information om vad som finns och vad som har dykt upp senaste tiden. Utbudet är stort och nya möjligheter tillkommer ständigt. 

Kan man göra nya budskap till befintliga rollup-system?

Ja, det är det man ska göra och det är så de är tänkt att användas. Det är resursslöseri att inte återanvända kassetter till Roll-ups eller befintliga pop-up system. Är det så att era displayer har gjort sitt så tar vi hand om dem så att de blir recyklade på rätt sätt. Kontakta oss för information om hur du kan återanvända din roll-up eller vilka möjligheter som finns.

Säljer ni Roll-up och liknande displayer?

Ja, det gör vi! I alla storlekar och former. Men vi säljer bara system där det enkelt går att förnya budskapen och som har livstids garanti. Vi kommer gärna med förslag på vad som skulle passa just ert företag. Kontakta oss för mer information om lösningar, material och priser.

Exempel på snabbexponering vi gjort

Snabbexponering, Portabla lösningar

Vildmark 2015

ÅEC, Vildmarksmässan 2015

Fastighetsbyrån – Sveriges största bostadsmäklare

Johnson & Johnson

Lexus