Skip to main content

Expo Image producerar främst helhetslösningar till butiker, tv-studios och mässor och bygger bland annat specialanpassade inredningar och dekorer. Med kreativa lösningar är vi bland de främsta i branschen och bland våra kunder finns några av Sveriges främsta inom sina respektive områden. Vi befinner oss i en mycket positiv spiral vilket gör att vi söker förstärkning till vår verksamhet.

Vi söker idag en självgående snickare till vår verksamhet i Saltsjö-Boo som kommer att ha en viktig roll i arbetet att bygga butiksinredningar, dekorer, montrar etc. För rätt person finns även möjlighet att vara med i tidiga skeden av projekt och fungera som en arbetsledande snickare.

Arbetet är främst beläget i Saltsjö-Boo men kommer även innebära arbete ute hos våra kunder på olika events, mässor etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med liknande snickerier och har gjort så i flera år. Du har en problemlösande personlighet och kan axla det ansvar som denna tjänst erbjuder. Om du har erfarenhet av projektledning är det meriterande då vi gärna ser att du medverkar i uppläggen kring projektens genomförande. Vidare är du ordningsam, en lagspelare och brinner för specialanpassade snickeriarbeten.

Det är meriterande om du kan hantera en CNC-fräs.

Körkort är ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag! Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig Rikard Söderling 070-5688012, info@expoimage.se.