Skip to main content

Backdrop

En backdrop kan man väldigt förenklat beskriva som rullgardinsmaterial med tryck på. En backdrop skapar snabbt och enkelt en bra grund för exponering eftersom den snabbt och enkelt kan täcka en stor yta.

Dessutom är en backdrop ofta enkel att transportera eftersom den till stor del består av tyg som går att rulla ihop. Vi kan ta fram backdrops med tillhörande fristående ställningar för montage, och vi kan erbjuda lösningar för att enkelt sätta upp dem på befintliga väggar. Trycket och materialet är tåligt mot slitage och är av hög klass. En backdrop kan utgöra en tillfällig lösning såväl som permanent.

 

Hur stor kan ni göra en backdrop?

Vi kan göra den så stor som du vill ha den, men det kan hända att vi får skarva tyget. I så fall skarvar vi den antingen genom att sy eller att tejpa. Vi ser alltid till att skarven läggs så att den syns så lite som möjligt.

Kan man få en ställning till sin backdrop?

Ja. Det finns olika typer av ställningar och vi kan hjälpa dig att hitta en som passar dina behov. I vissa fall använder vi rör uppe och nere som man sedan fäster på vägg eller tak. Annars kan vi se till att du kan ha en ställning som är helt fristående. Ställningarna kan du få i stort sett i vilken form du vill.

Printar ni på ett miljövänligt material?

Ja, det gör vi. Vi har material som är helt återvunnet av PET-flaskor. Om man inte längre behöver sin backdrop så stoppar man den helt enkelt i plaståtervinningen. Vi kan så klart även ta hand om den åt er om ni vill. För oss är det lika självklart att ni ska kunna välja miljövänligt alternativ som att vi också tar hand om er backdrop när den är inaktuell och ska återvinnas.

Exempel på backdrops

Diverse studioproduktioner

On Air Studios

Studio EFN

Breaking News studio

WELEDA 2019

Pop-up Store Ideal of Sweden

Lantmännen, Bageri & Konditor

ARLA, Bageri & Konditor

Propagandautställningen 2017

Liberalerna Riksmöte 2017

Liberalerna, Riksmöte 2017

WV

Watt & Veke Formex 2017

Hemlig Lördag, SVT

Aftonbladet

Aftonbladet Studio 2016

Arla Årets Kock 2016

Arla Årets kock 2016

Vildmark 2015

ÅEC, Vildmarksmässan 2015

Fox, Centralen 2014

Fox, Centralen 2014

Bocuse d'Or

Arla, Bocuse d’Or, EM i matlagning 2014

Houdini, ISPO 2014

Fastighetsbyrån – Sveriges största bostadsmäklare

Lexus