fbpx Skip to main content

Foliering

Foliering är i princip slitstarka klistermärken som kan fästas på bilar, golv och väggar utan att lämna spår. I dag används foliering i de flesta miljöer. Foliering är ett enkelt sätt att få ut sina budskap eller använda som inredningsdetaljer på kontor eller butiker. Med enkla medel kan man med hjälp av folie få till kontoret som man vill ha det. Sätt er prägel på kontoret eller i butiken med egenvalt motiv. Frosta glaset in till konferensrummet för att slippa insyn men samtidigt inte stänga ute ljuset.Det är ett enkelt sätt att totalt förändra utseendet på en bil, en lastbilssida, en trappa eller en miljö där banderoller och liknande inte passar lika bra. En foliering måste inte heller vara fyrkantig, vi kan skära ut den för att passa din bil eller vägg eller liknande. Självklart kan vi hjälpa  er att ”klistra upp” folieringen på plats om ni vill.

Sätter ni upp folien?

Ja, vi monterar gärna din foliering där den ska vara. En foliering går att lägga kant i kant med en annan foliering, på samma sätt som när man tapetserar, så man kan täcka riktigt stora ytor med en foliering. Därför kan det också vara bra att få hjälp mer det.

Hur stort kan man foliera?

Det är inte ovanligt att vi folierar hela golv på flera 100 kvm. Eftersom  foliering går att lägga kant i kant med en annan foliering så har storleken har inga begränsningar. Att foliera är som att tapetsera men det går att sätta på nästan alla material. Sedan är det enklare att ta bort folien jämfört med tapet.

Kan man foliera på allt material?

Ja, i stort sett finns det folie för alla underlag. Det viktigaste är att vi vet vart och på vad folien ska sitta och hur länge den ska sitta. Vi folierar på till exempel asfalt och andra krävande material.

Exempel på foliering vi gjort

On Air Studios

Lindeberg Bageri och Konditori

Fogia Furniture & Light fair 2019

FLOKK Furniture & Light fair 2019

Breaking News studio

Nordea, Eurofinance Barcelona 2017

Lantmännen, Bageri & Konditor

ARLA, Bageri & Konditor

Propagandautställningen 2017

Liberalerna Riksmöte 2017

Liberalerna, Riksmöte 2017

Lantmännen Fastfood & Café 2017

Xylem

Xylem

Halloween, Örebro

Halloweendekor, Köpcentrum Krämaren och Vågen, Örebro

Fogia, mässmonter

Fogia, mässmonter

Aftonbladet

Aftonbladet Studio 2016

SVT

SVT monter, MEG

Roliga timmen

Roliga Timmen SVT

Vildmark 2015

ÅEC, Vildmarksmässan 2015

Mabi Sverige AB

EU valet 2014

EU-valet 2014

Arla, Gastro Nord 2014

Arla, Gastro Nord 2014

Energi & Miljö, Nordbygg 2014

Köksmästarna

SF

Houdini

foliering

Newsec