Skip to main content

Skyltar

Vi producerar skyltar i många olika material, i 3D såväl som ”platta” skyltar och för användning både inom- och utomhus.

Det kan röra sig om en stor logotyp på väggen bakom en receptionsdisk, en butiks logotyp ut mot gatan och en ren informationsskylt som på ett tilltalande sätt visar det du vill förmedla. Vårt specialsnickeri är vana att ta fram lösningar för det mesta, och vi vet vad som behövs för att slutresultatet ska bli hållbart, tilltalande och andas högsta klass. Vi skapar både skyltar med inbyggd belysning som med extern ljussättning och kan hjälpa er med alla delar inom detta.

 

Vilka material kan ni göra skyltarna i?

Vi tar fram lösningar i de flesta material. Det viktiga är att vi tillsammans väljer rätt material för ändamålet. Ska skylten hänga utomhus så ser vi självklart till att välja material som klarar hårda tag men ändå ska representera ert företag med både färg och rätt form. Sedan är det självklart en designfråga vad man väljer. Vi har stor erfarenhet av att bygga skyltar i olika material och kommer gärna med förslag på material och lösningar som passar dina behov.

Monterar ni upp skylten?

Ja, det gör vi. Förutom själva monteringen kan vi även hjälpa er med de eventuella övriga processer som ibland måste genomföras i samband med att man sätter upp större skyltar. Till exempel kräver vissa skyltar att man först har fått bygglov av kommunen. Det är också så att vissa lösningar kräver skylift eller till och med att man stänger av gator för att kunna montera dem. Det kan vara många saker att tänka på innan man sätter upp en skylt, och det kan vi så klart hjälpa er med.

Kan ni göra skisser så man ser hur det kommer att se ut?

Ja, vi kan göra skisser på hur det kan komma att se ut. Det vi behöver är en bild på exempelvis väggen där skylten ska sitta så återkommer vi med en skiss och pris.

Några av dem vi har hjälpt med skyltar är företagen Houdini Sportswear och TV4. Läs mer om det genom att klicka på bilderna längre ner.

Exempel på skyltar vi gjort

Fältöversten

Diverse studioproduktioner

Dentsply

On Air Studios

Lindeberg Bageri och Konditori

Braincamp Fältöversten

Rituals The Lobby

Fogia Furniture & Light fair 2019

Vestre Furniture & Light fair 2019

FLOKK Furniture & Light fair 2019

Brothers, roadshow 2017

ARLA, Bageri & Konditor

Propagandautställningen 2017

Hall of fame1

Swedish music hall of fame 2017, Nybroplan

Lantmännen Fastfood & Café 2017

Fogia

Fogia Möbelmässan 2017

Fogia, mässmonter

Fogia, mässmonter

Addnature

Roliga timmen

Roliga Timmen SVT

Beer & Whiskey_2

Beer & Whiskey 2016

Svedea Mc Mässan 2015

Svedea, Mc mässan 2015

Mabi Sverige AB

Arla, Gastro Nord 2014

Arla, Gastro Nord 2014

Energi & Miljö, Nordbygg 2014

Xylem, Nordbygg 2014

Xylem, Nordbygg 2014

Prime Wine

Lingo

Houdini

Coeli