Skip to main content

Studios för webb och tv

Är du ute efter att göra en webbstudio till ditt företag? Eller kanske en tv-studio, teaterscen, paneldebatt eller likande?

Vi bygger kompletta studios från grunden till färdigt resultat. Vi vet vilka material och lösningar som gör sig bra för webb- och tvproduktioner. Vi har stor erfarenhet av att bygga studios för tv och webb, och vi vet vikten av att hålla tidplaner och att se till att slutresultatet blir hållbart, snyggt och informativt.

 

Sätter ni upp vår studio på plats?

Ja det kan vi göra. Vi sköter gärna med vid montering och uppsättning. När det kommer till studios är det många gånger som ljus är inblandat och då är vi självklart med tills ljussättarna är nöjda.

Kan ni komma med förslag på material?

Absolut! Är det så att vi ser att man kanske skulle använda andra typer av material så påpekar vi det. Tips och råd helt enkelt. Efter många år i branschen och många olika lösningar känner vi att vi har en hel del att dela med oss av.  Vi letar ständigt efter nya material och samarbeten med leverantörer. Det är många parametrar som ska räknas in – miljövänlighet, hållbarhet, slitage och mycket mer. Varje dekor har sin unikitet och vi hjälper er gärna att hitta just ert uttryckssätt i er studio.

Hur lång tid tar det producera en studio?

Det är främst en fråga om materialval. Det mesta går att få fram på några dagar men mer avancerad studio tar ca två månader, ibland tre. Vissa material har lång leveranstid som gör att produktionen drar ut på tiden. Så för att vara på säkra sidan, hör av er i god tid innan deadline.

Exempel på studios vi gjort

Discovery+ Golf

Viaplay Irland Rugbystudio

Business Sweden studio

Skidstudion Viaplay

Diverse studioproduktioner

Studio l

Digitalstudion i Frihamnen

On Air Studios

Studio EFN

Breaking News studio

Hemlig Lördag, SVT

Aftonbladet

Aftonbladet Studio 2016

Roliga timmen

Roliga Timmen SVT

Köksmästarna

Lingo

Aftonbladet