Fem tips för en lyckad portabel monter – Brothers roadshow

En portabel monter ger dig möjlighet att möta nya kunder på nya platser, och få möjligheter som du annars inte skulle få. Vi tycker att det finns några tydliga faktorer som hjälper till att skapa en lyckad portabel monter. Tänker man till innan man tar fram sin monter och ser till att följa dessa fem punkter nedan så ligger man bra till för att lyckas. Här kommer tipsen och konkreta exempel från Brothers monter.

 1. Ha ett tydligt svar på varför du gör montern. Brothers mål är att kunna erbjuda landets mest välsittande, dressade kläder, och i montern samlar Brothers in mått från besökare för att lära sig mer om mäns mått. Man samlar även in kontaktuppgifter genom en tävling och visar att passform är viktigt för Brothers.
 2. Erbjud besökarna något som lockar dem. Varje besökare som låter sig mätas får en personlig passformsanalys, skräddarsydda stiltips och tävlar om en outfit som sitter som den ska.
 3. Visa upp dig själv från din bästa sida. Montern ser bra och gedigen ut och visar upp Brothers på det sätt som de vill uppfattas.
 4. Se till att montern är lagom stor för att bli portabel men att den ändå är tillräckligt stor för att synas – och att den håller. Vi har fokuserat på att montern snabbt ska kunna packas upp och sättas upp och ge en känsla av kvalitet, gång efter gång.
 5. Var där målgruppen är. Brothers turné besöker under fem veckor 15 olika utvalda köpcentrum, kontor och centralstationer.

Följer man dessa steg så vet vi av erfarenhet att du har stor chans att få en riktigt lyckad portabel monter!

Vi på Expo Image har byggt Brothers monter och den är formgiven av våra vänner på Coco Form Studio.

Se mer av Brothers portabla monter här.

Läs mer om Brothers turné och deras tänk bakom den här.

Se mer av våra montrar här.

Tveka inte att kontakta oss för att fråga om en egen portabel monter, butiksinredning, mässmonter, tv-studio, utställning eller liknande!

 

Utställning som får ungdomar att tänka till!

Vi har producerat, projektlett och monterat utställningen Propaganda, som just nu visas på Forum för levande historia. En populär utställning som denna ställer höga kvalitetskrav på lösningar och material eftersom slitaget blir mycket större än på en mässmonter. Våra vänner på Expology har formgett och tagit fram innehållet. Vi har byggt och varit problemlösare.

Utställningen riktar sig till årskurs 7–9 och gymnasiet. Lärare kan boka en kostnadsfri workshop i utställningen. Alla workshoppar under hösten och i januari 2018 är redan bokade men mer möjligheter kommer.

Utställningen lyfter fram exempel på propaganda ur historien och handlar också om dagens mediesamhälle, vad som styr medieflödet och hur mottagliga människor är för påverkan. Tanken med utställningen är att den som förstår propagandans mekanismer också kan tänka kritiskt och se igenom manipulerande budskap.

Se mer bilder här!

Snickare sökes!

Expo Image producerar främst helhetslösningar till butiker, tv-studios och mässor och bygger bland annat specialanpassade inredningar och dekorer. Med kreativa lösningar är vi bland de främsta i branschen och bland våra kunder finns några av Sveriges främsta inom sina respektive områden. Vi befinner oss i en mycket positiv spiral vilket gör att vi söker förstärkning till vår verksamhet.

Vi söker idag en självgående snickare till vår verksamhet i Saltsjö-Boo som kommer att ha en viktig roll i arbetet att bygga butiksinredningar, dekorer, montrar etc. För rätt person finns även möjlighet att vara med i tidiga skeden av projekt och fungera som en arbetsledande snickare.

Arbetet är främst beläget i Saltsjö-Boo men kommer även innebära arbete ute hos våra kunder på olika events, mässor etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med liknande snickerier och har gjort så i flera år. Du har en problemlösande personlighet och kan axla det ansvar som denna tjänst erbjuder. Om du har erfarenhet av projektledning är det meriterande då vi gärna ser att du medverkar i uppläggen kring projektens genomförande. Vidare är du ordningsam, en lagspelare och brinner för specialanpassade snickeriarbeten.

Det är meriterande om du kan hantera en CNC-fräs.

Körkort är ett krav

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag! Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig Rikard Söderling 070-5688012, info@expoimage.se.

Fråga oss i sommar!

När du ligger och latar dig i hängmattan och kommer på att du vill ordna en mässmonter, butiksinredningen, tv-studion eller något annat kul är det bara att du hör av dig till oss. Vi finns på plats hela sommaren och svarar  gärna på dina frågor. För inspiration kan du gå in på vår portfolio och se mer av vad vi har gjort tidigare. Trevlig sommar!

Thulin + Expo Image = Expo Image

Att växa på ett bra sätt är inte alltid lätt, men när vi på Thulin Production och Expo Image nu slår våra påsar ihop känns det riktigt bra. Vi har flyttat ihop i Nacka för att få mer kapacitet och möjligheter, och det är precis vad vi har fått. Nu har vi även tillsammans bestämt att vi samlas under namnet Expo Image. All personal, kunskap och erfarenhet från Thulin stannar kvar men under ny flagg. Telefonnummer och mailadresser från Thulin fungerar fortsatt men mailadresserna kommer så sakteliga att övergå till motsvarande adress på @expoimage.se. Vår gemensamma hemsida kommer att bli expoimage.se. På detta sätt kan vi växa på ett bra sätt och ge dig ännu bättre möjligheter. Våra främsta grenar är som vanligt scenografi, mässmontrar och inredning för butiker, museum och kontor. Se mer av våra projekt i vår portfolio och hör av dig om du har några frågor!

Hur syns man i ett stort hav av montrar?

Här får du tre tips på hur vi tänkte när vi tillsammans med en arkitekt skapade SB Seatings monter på Möbelmässan 2017:

 • Stå ut från mängden. SB Seatings upphöjda, sluttande monter, mitt bland alla andra platta montrar, sticker ut och drar till sig uppmärksamhet.
 • Sätt fokus på produkterna. Produkterna, SB Seatings stolar, visade vi på särskilda horisontella ytor i montern, som fick extra fokus med hjälp av de belysta veporna ovanför.
 • Skapa möjligheter till möten. Inne i montern får man lätt kontakt med personalen. Den höga änden på montern blev dessutom till en plats för vila och möten på trappsteg med sittkuddar.

Se fler av våra lösningar i vår portfolio. Hör av dig till oss om du vill skapa en egen monter – som syns.

Konsten att skapa olika ytor för olika funktioner

För att funktionerna i en mässmonter ska bli de man vill gäller det att börja med att bestämma syftet med montern. Syftet med Fogias monter på Möbelmässan 2017 var att berätta om företaget, exponera produkter och inbjuda till möten – tre tydliga syften som återspeglas i ytorna i montern.

Fyra nycklar leder till en lyckad monter:

 • Ha tydliga syften och mål med montern och bygg montern enligt dem.
 • Försök inte säga för många olika saker med montern. Var tydlig.
 • Se till att montern som helhet återspeglar bilden av företaget.
 • Se till att montern tilltalar målgruppen.

Monter i Paris

Med oss går det lätt att synas på en mässa utomlands. Vi kan ta fram en skräddarsydd monter som vi ser till kommer fram till mässan på ett bra sätt. Vi monterar på plats så att montern blir som du vill ha den och du kan fokusera på annat. Hör av dig till oss så går vi tillsammans igenom dina möjligheter utomlands!

Middag på Telias huvudkontor

För att få till en trevlig middag på ett stort kontor kan det ibland behövas lite anpassning av inredningen. Nyligen skapade vi miljön till en stor middag på Telias huvudkontor i Solna, i samarbete med Coco form studio. Vi gjorde många olika delar men kanske framförallt pergolan som vi skapade möttes av stor uppskattning och många bad om att den skulle få vara kvar. Vi skapar både tillfälliga miljöer som denna och mässmontrar, såväl som fasta miljöer som kontors- och butiksinredning.

Vi blir större och starkare!

Vi flyttar till större lokaler och får ännu mer möjligheter och resurser. Du behåller samma personliga service och samma kontaktpersoner som tidigare.

Vi har växt under en lång tid och nu behöver vi större lokaler och mer kapacitet för att inte behöva tacka nej till kunder som vill jobba med oss. Vid årsskiftet flyttar vi därför till Nacka, och passar samtidigt på att slå oss ihop med Thulin Production som finns i dessa lokaler. Thulin är en mycket duktig byrå som vi har haft ögonen på länge och vi är mycket glada att slå oss samman med just dem. På detta sätt får vi både mer yta och mer kapacitet vad gäller maskiner, service och produktion.

Våra främsta grenar förändras inte utan är som vanligt scenografi, mässmontrar, museinredning, butiksinredning och kontorsinredning.

Vi arbetar mer och mer med helhetslösningar för våra kunder. Det innebär mer snickerilösningar som tar större plats. Detta i kombination med vår expansion gör att vi behöver större lokaler. Mer resurser betyder att vi kan ta på oss större och fler uppdrag. Fler maskiner och större yta gör att vi får fler möjligheter att ta fram olika typer av lösningar, vilket ger dig som kund större valmöjlighet.

Vid årskiftet blir vår nya adress Skarpövägen 16 i Nacka. Alla kunder är välkomna att komma förbi och se hur vi jobbar. Vi kommer vara färdigflyttade vid årsskiftet.

Kontakta oss om du har några frågor! Vi återkommer med mer information när flytten närmar sig.

Ny butiksinredning för addnature

Nu har vi tillsammans med arkitekten Terese gjort addnatures nya butiksinredning, vilket innebär att vi tänker på allt från skyltar och klädställ till hur kunderna rör sig i butikerna. Uppdraget var att se till att addnature behöll sin identitet samtidigt som den nya butiken ska kännas fräsch och inbjudande. Mer konkret har vi bland annat gjort klädställ, skyltar, kassadiskar, en sittmöbel med förvaring till skoavdelningen och lösningar för att exponera cyklar och andra produkter. Se mer här!

Lösningar och materialval för TV-studios och montrar

Vi på Expo Image hjälper er gärna med TV-studios och montrar. Vi hjälper även till med materialval där vi räknar in parametrar som miljövänlighet och hållbarhet. Vi tar fram lösningar som hjälper er att förmedla rätt uttryck för den publik som ni vänder er till. I vårt eget specialsnickeri kan vi ta fram de olika delarna och sedan bygga helheten på plats. Efter många år i branschen kan vi hjälpa er ta fram bra lösningar där kvaliteten och utseendet är av yttersta vikt.

Se exempel på dekorer som vi har gjort.

Se mer av dekoren till TV-studion som vi har gjort för Aftonbladet här.

Expo Image tio år!

Vi firar tioårsjubileum den 31 mars och kan se tillbaka på en mycket rolig utveckling med många trevliga kunder och projekt. Nu vågar vi kalla oss rejält erfarna och mycket pålitliga. Vi har växt och levererar nu allt från banderoller och snabbexponering till montrar och specialsnickeri. 

Hela tiden utvecklar vi även vårt miljöarbete och firar även med att uppgradera vår bilpark till laddhybriden Mitshubishi Outlander PHEV så att vi kan börja tanka med el. Allt för att kunna erbjuda en högklassig helhetslösning till kunden med minimal miljöpåverkan.

God Jul och tack för ett kanonår!

Vi vill önska en God Jul och tacka våra kunder för ett fantastiskt år. Mycket har hänt på Expo Image. Många nya kunder har tillkommit och vi känner oss starkare och mer energifulla än någonsin! Kika i vårt portfolio och se de senaste produktionerna som vi har gjort.

I år går våra julklappspengar till Radiohjälpens insamling Världens Barn.

Ha en riktigt bra ledighet, vi hörs igen nästa år!

Hur kan vi hjälpa er med mässmontrar?

1. Vi hjälper företag att sticka ut ur mängden med sina mässmontrar. Vi har kreativa idéer och skapar gärna speciallösningar. 2. Vi formger, bygger och levererar mässmontrar av hög kvalitet. 3. Vi erbjuder lagerhållning, transport och montering av din monter, samt uthyrning av mässmaterial. 4. Vi har all produktion inhouse och därmed korta ledtider samt full kontroll över produktionen. Kontakta oss idag, vi diskuterar gärna dina frågor och idéer! Martin Grankvist 070-568 80 49 martin@expoimage.se

Fem tips för att lyckas med en mässmonter

Martin har en gedigen erfarenhet av hur man gör för att lyckas med mässmontrar, nedan delar han med sig av sina fem bästa tips.

1. Sätt upp tydliga mål och tänk igenom syftet med mässmontern, ställ frågan ”Vad vill vi åstadkomma med mässan?”. Är det att möta befintliga kunder, få in nya kunder, bygga varumärket eller lansera en ny produkt eller tjänst?
2. Tänk ut vilken målgrupp ni vill nå med mässmontern.
3. Välj ett huvudbudskap som ni vill förmedla, eftersom ni har kort tid på er att fånga besökarnas uppmärksamhet är det viktigt att vara tydlig med budskapet.
4. Fundera vilka mässor ni vill vara med på, utgå från årets största event när ni planerar. Materialet från den större mässan kan då användas till de mindre eventen.
5. Bestäm hur ni ska göra för att följa upp mässmontern. Man kan till exempel planera för att ringa alla leads man har fått, uppdatera kundregister eller skicka information till kunder som ni har fått kontaktuppgifter till.

Hur kan Expo image hjälpa er med mässmontrar?

Vi hjälper er att sticka ut ur mängden med kreativa idéer och lösningar. Vi hjälper till med helheten runt mässmontern, med allt från design och produktion till transport, montering och lagring. Vi har stor erfarenhet av mässor i Sverige och utomlands. Kontakta oss idag så diskuterar vi gärna dina frågor och ideér!

Se exempel på montrar som vi har gjort.

Se mer av montern vi gjorde för Philipson Söderberg på Beer & Whiskey här.

Jodå, vi har faktiskt öppet i sommar!

Vi kommer inte bara att bada och ligga i hängmattan i sommar. Vi har fullt ös i verkstaden och kommer att hålla öppet stora delar av sommaren. Ring oss gärna så hjälper vi dig.

Vi önskar dig en riktigt trevlig sommar!

Vi folierar melodifestivalen!

Vi använde över 1000 kvadratmeter folie när vi hjälpte till att skapa scenen på melodifestivalen! Arbetet började med att hitta rätt folie för att få rätt effekt när man exponerar folien med ljus. För att komma fram till rätt folie gjorde vi ett antal tester på SVT.

Vi har folierat alla kuber som hänger från taket på scenen och folierat hela glasgolvet. Varje glasskiva i golvet väger ca 70 kg, så det var ganska tungt jobb. Men vi måste säga att vi är nöjda med resultatet!

Tack för ett bra samarbete, Viktor Brattström och Frida Arvidsson

HI-MACS ger nya möjligheter

HI-MACS är ett riktigt bra material som vi nu kan erbjuda. Det kan formas till det mesta och kan färgas som man vill. Det har en hård och sammetslen yta som är lätt att hålla ren och som varken suger åt sig vätskor, färg eller smuts. Om ytan skulle skadas går det att laga och ytan går även att slipa. Det består till största delen av naturliga mineraler och det hålls samman av akryl och pigment. Kontakta oss så kan vi berätta mer om möjligheterna som HI-MACS ger!

Kolla gärna in vad vi gjort för Mabi i materialet HI-MACS.

Martin tipsar om fem miljösmarta lösningar

Martins fem tips på miljösmarta lösningar:

1. Hyr möbler och inredning av oss som vi tillfälligt skräddarsyr med ditt budskap.
2. Använd ett av våra exponeringssystem där du själv kan återanvända stommen och bara byta ut den del där själva budskapet sitter.
3. Lagra ditt mässmaterial hos oss så att du enkelt kan återanvända det.
4. Tillverka lösningar lokalt i vårt eget specialsnickeri.
5. Låt oss tipsa dig om för- och nackdelar med olika miljövänliga lösningar så att du får en bra lösning på första försöket.

Miljövänligt under ständig utveckling

Petflaskor blir banderoller och vepor

Det nya miljövänliga tyget till banderoller och vepor, som helt och hållet är gjort av återvunna PET-flaskor, är inte det enda miljövänliga alternativ vi kan erbjuda. Miljöarbetet hos flera av våra kunder ligger i framkant i deras respektive branscher, vilket sporrar oss till att ständigt hitta nya miljövänliga material och lösningar inom papper, trä och mycket annat.

Och vi nöjer oss inte – vi letar hela tiden efter mer

Just nu söker vi till exempel efter ett samarbete med ett företag som kan ta hand om tyget av PET-flaskor när man vill återvinna det igen för att skapa nya banderoller och vepor av det tyget. Vi vet att man kan göra det i Kina, men vi vill kunna göra det på närmare håll för att minimera transporter och påverkan på miljön. Känner du till något sådant företag, eller har du andra förslag eller frågor på miljövänliga lösningar? Kontakta oss!

Er monterexpert!

Montrar för mässor och events är en av våra paradgrenar. Vi gör montrar åt flera av landets ledande företag. Våra kunders montrar ger effekt och går att återanvända. Vi kan även hjälpa er med transport, montering och förvaring av din monter. Se mer montrar som vi gjort och låt dig inspireras i vår portfolio.

Från smått till stort åt Houdini

Houdini är ett av de företag som vi hjälper med exponeringsmateriel. Vårt samarbete började för fem år sedan med att de behövde hjälp med en enkel vepa. Sedan har det rullat på och idag gör vi det mesta i exponeringsväg åt dem. Houdini har högt ställda krav på miljövänlighet, funktion och form och är därför väldigt roliga och utmanande att jobba med. Allt produceras enligt Houdinis önskemål. Kolla in länkarna nedan för inspiration och idéer som kanske även passar dig!

Se mer av butikslösningar vi gör åt Houdini här.

Se mer av monterlösningar vi gör åt Houdini här.

Jodå, vi har faktiskt öppet i sommar!

Vi kommer inte att ligga i hängmattan hela sommaren. Vi har fullt ös i verkstaden och kommer att hålla öppet stora delar av sommaren. Ring oss gärna så hjälper vi dig. Trevlig sommar!

Vi förstärker och välkomnar

Nu har vi förstärkt Expo Image ytterligare. En ny kugge i lagbygget som inte bara kan sköta våra fyra storbildsprintrar utan också är duktig originalare. Cyrus Swire har många års erfarenhet från branschen och kommer förstärka och bredda våra kunskaper, till din nytta.

Cyrus kommer att förstärka vår storbildsavdelning, som gör allt från folieskärning, printar på dekor och inredningstyger, banderoller och monterar. Denna avdelning gör även monteringar ute hos våra kunder. Hör gärna av er om ni har något kul på gång.

Smakfulla montrar på kock-EM

Expo Image fanns med i helgen när svenske kocken Tommy Myllymäki lyckades vinna EM för kockar, Bocuse d´Or Europe. Arla är sponsor till tävlingen och vi gjorde Arlas monter, med fokus på att skapa inspirerande möten.

Inne på tävlingsområdet för Bocuse d´Or gjorde vi montern där Arla presenterade sina finaste ostar. Vill man smaka på Tommy Myllymäkis mat kan vi rekommendera Sturehof eller Riche i Stockholm, Julita Wärdshus i Sörmland eller någon av hans restauranger i Jönköping.

Se Arlas stora monter härSe Arlas ostmonter här. Läs mer om Tommy Myllymäki.

 

Mässmonter – varför ska man ha det och hur lyckas man?

Martin Grankvist, kundansvarig på Expo Image och med många års erfarenhet i mässbranschen ger sina bästa tips på hur du lyckas med ditt mässdeltagande.

Varför ska man ställa ut på en mässa?

En mässa ger helt unika förutsättningar att visa upp ditt företag och knyta nya kontakter, eftersom man på kort tid möter många potentiella kunder och beslutsfattare som dessutom är inställda på att ta emot din information.

Vad är viktigt att tänka på inför en mässa?

Innan man börjar planera för en mässa är det viktigt att ställa frågan ”varför är just vi med?”. Vanliga skäl är att man vill möta befintliga kunder, jaga leads, bygga varumärket eller lansera en ny produkt eller tjänst. Beroende på syftet anpassar man montern och strategin i montern.

Det är även viktigt att i ett tidigt skede bestämma vad man ska göra efter mässan. Man kan till exempel planera för att ringa alla leads man har fått, uppdatera kundregister, skicka information till dem som vill ha och tacka alla som var i montern. Det är efter mässan som arbetet startar.

Det är också viktigt tänka på hela mässåret och vilka mässor man vill vara med på. När du planerar din mässmonter ska du utgå från årets största event. Då kan du planera och producera material till den stora montern, och använda delar av det materialet till mindre event även om de ligger tidigare på året. Det blir mer ekonomiskt och man får dessutom samma utseende på alla montrar.

Detta är självklart bara några saker man bör tänka på innan man deltar i ett event. Det viktiga är att man tänker över syftet med varför man ska deltaga.

Vad kan Expo Image hjälpa till med vad gäller mässmontrar?

Vi kan hjälpa dig med helheten. Allt från idé, design, produktion, transport, montering, och lagring. Vi har stor erfarenhet av mässor i Sverige och utomlands. Kontakta oss idag så diskuterar vi gärna dina frågor och ideér!

Se exempel på montrar som vi har gjort

Vi byggde tillsammans med SVT, studion till tv-galan Världens Barn

Vi är mycket glada att kunna bidra till Radiohjälpens största kampanj Världens Barn. Årets insamling har fått ett rekordstort engagemang och har hittills i år genererat 71 miljoner kronor som kommer att fördelas till hundratalet angelägna projekt i olika delar av världen för att långsiktigt stärka barns rättigheter och möjligheter. Vi byggde studion för den tv-sända galan och istället för att köpa julklappar ger vi ett bidrag till insamlingen. Läs mer om Världens Barn och ge egna bidrag här.

Vår nya hemsida

Med vår nya hemsida vill vi göra det lättare för dig. Lättare att finna de tekniska lösningar som passar dig bäst. Lättare att  komma på nya idéer och uppslag som du inte kommit på annars. Lättare att ta steget och skapa en riktigt bra exponeringslösning för dig och ditt företag. Och på ett överskådligt och inspirerande sätt vill vi kunna visa en stor del av det vi erbjuder. Titta till exempel på de olika tjänster som vi erbjuder. Här kan du se tydliga beskrivningar om vad tjänsterna faktiskt innebär för dig och vilka möjligheter de ger dig. Och titta på vår portfolio för att se exempel på vilka vi jobbat med och hur vi har löst uppgiften de stod inför. Och titta till exempel på snabbexponering där vi visar att snabbexponering kan bestå av många olika sorters lösningar som snabbt löser dina behov. Förhoppningsvis kan vår sida ge dig hjälp, idéer och lösningar för uppgiften du står inför. Och kom ihåg – fråga oss gärna. Ring, skicka mejl och meddelanden eller kom förbi på ett besök!

/Rikard, Johan, Martin, Annica och vi andra på Expo Image

P.S. Hemsidan är producerad av Alinder Design, som vi samarbetar med sedan tidigare.

Välkommen Martin Grankvist!

Vi på Expo Image har fått förstärkning i form av Martin Grankvist, som är en erfaren säljare och specialist på snabbexponering. Martin har precis den kompetens och erfarenhet vi behöver för att kunna erbjuda dig som kund ännu bättre tjänster. Läs Martins ord nedan:

Efter 15 år i branschen sökte jag nya utmaningar. Något jag alltid har gillat är att lösa kunders behov och göra ideer till verklighet. Nu när jag har börjat på Expo Image, som har alla maskiner och resurser som behövs för att kunna producera det kunderna efterfrågar, så känns det otroligt spännande. Mitt jobb blir att Expo Image ska börja synas genom marknadsföring, att vi ska utveckla samarbetet med befintliga kunder och att vi ska fortsätta hitta nya kunder som passar vår verksamhet. Vår styrka är butiks- och kontorsinredning, mässbyggnationer, smarta lösningar för alla typer av event och speciallösningar i största allmänhet. Och det tänker vi fortsätta utveckla.

”För dig som kund och för oss på Expo Image så innebär Martins ankomst att vi breddar vårt utbud och kunskap i och med att Martin kommer från snabbexponeringsbraschen, där vi inte har varit lika kunniga innan. Nu lyfter vi oss precis på det sätt som vi vill och kan ge dig som kund ännu bättre möjligheter.”
– VD Johan Söderman

Vi hjälper Houdini att bli större

Houdini expanderar kraftigt och behöver ett bra koncept för sina butiker och återförsäljare. Vi har fått förtroendet att ta fram fasadskyltar, butikshyllor, lampor, vepor och mycket annat. Houdini gör sport- och friluftskläder med fantastisk prestanda som är riktigt sköna att ha på sig. Houdini är inte det största märket inom sportkläder, men de siktar inte heller på att bli störst. Deras mål är att bli bäst. Det högt satta målet återspeglas i alla delar av Houdins kommunikation med sina kunder. Alla delar från belysning till butikshyllor ska andas samma höga kvalitet. Läs mer om projektet här.

Nu gör vi Watt & Vekes monter för femte året i rad!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla hendrerit, dolor tempor fringilla euismod, neque sapien mollis libero, at venenatis felis augue gravida nisl. Pellentesque laoreet bibendum ante ultricies gravida. Fusce pretium lorem tincidunt, egestas ante eu, pretium libero. Aliquam consectetur sollicitudin turpis non laoreet.