pop up-butik

Pop up-butik

Vi bygger pop up-butiker och liknande lösningar för många olika platser och miljöer, både ute och inne. Slutresultatet går att anpassa helt efter dina behov. Just din lösning kanske behöver vara väldigt portabel, tålig eller utstråla riktigt hög kvalitet. Eller du kanske behöver en pop up-lösning för en tillfällig utställning, lekyta eller turné. I vårt specialsnickeri kan vi bygga skräddarsydd inredning. Med produkter ur vårt stora ordinarie sortiment av exponeringsmaterial skapar vi en helhetslösning. Med en pop up-butik får du en lösning som är anpassad efter dina behov och som snabbt går att sätta upp på en ny plats. På detta sätt kan du bredda dina kontaktytor och nå målgruppen på den plats du vill.

Vilka material kan ni göra pop up-lösningar i?

Vi tar fram lösningar i de flesta material. Det viktiga är att vi tillsammans väljer rätt material för ändamålet. Ska lösningen stå utomhus så ser vi självklart till att välja material som klarar hårda tag men ändå ska representera ert företag med både färg och rätt form. Sedan är det självklart en designfråga vad man väljer. Vi har stor erfarenhet av att bygga tillfälliga exponeringslösningar i olika material och kommer gärna med förslag på material och lösningar som passar dina behov.

Monterar ni pop up-lösningen?

Ja, det kan vi göra om ni vill. Vi kan även visa er hur man monterar upp och packar ihop helhetslösningen så att ni kan göra det själva ute på plats.

Kan ni göra skisser så man ser hur det kommer att se ut?

Ja, vi kan göra skisser på hur det kan komma att se ut. Det vi behöver är en tydlig idé eller en skiss så återkommer vi med mer info och pris. Vi har många olika lösningar, ideér och förslag på hur man kan göra en pop up-butik så det är alltid bra att vi tillsammans diskuterar igenom era behov för att hamna så rätt som möjligt från början och göra processen riktigt effektiv.

Några av dem vi har hjälpt med pop up-butiker är Brothers. Läs mer om det här genom att klicka på bilden längre ner.

Exempel på pop up-butiker vi gjort

Braincamp Fältöversten

Transparent Speaker NK Göteborg

Rituals The Lobby

Houdini pop-up store Denver

Pop-up Store Ideal of Sweden

Brothers, roadshow 2017