Skip to main content

En portabel monter ger dig möjlighet att möta nya kunder på nya platser, och få möjligheter som du annars inte skulle få. Vi tycker att det finns några tydliga faktorer som hjälper till att skapa en lyckad portabel monter. Tänker man till innan man tar fram sin monter och ser till att följa dessa fem punkter nedan så ligger man bra till för att lyckas. Här kommer tipsen och konkreta exempel från Brothers monter.

  1. Ha ett tydligt svar på varför du gör montern. Brothers mål är att kunna erbjuda landets mest välsittande, dressade kläder, och i montern samlar Brothers in mått från besökare för att lära sig mer om mäns mått. Man samlar även in kontaktuppgifter genom en tävling och visar att passform är viktigt för Brothers.
  2. Erbjud besökarna något som lockar dem. Varje besökare som låter sig mätas får en personlig passformsanalys, skräddarsydda stiltips och tävlar om en outfit som sitter som den ska.
  3. Visa upp dig själv från din bästa sida. Montern ser bra och gedigen ut och visar upp Brothers på det sätt som de vill uppfattas.
  4. Se till att montern är lagom stor för att bli portabel men att den ändå är tillräckligt stor för att synas – och att den håller. Vi har fokuserat på att montern snabbt ska kunna packas upp och sättas upp och ge en känsla av kvalitet, gång efter gång.
  5. Var där målgruppen är. Brothers turné besöker under fem veckor 15 olika utvalda köpcentrum, kontor och centralstationer.

Följer man dessa steg så vet vi av erfarenhet att du har stor chans att få en riktigt lyckad portabel monter!

Vi på Expo Image har byggt Brothers monter och den är formgiven av våra vänner på Coco Form Studio.

Se mer av Brothers portabla monter här.

Läs mer om Brothers turné och deras tänk bakom den här.

Se mer av våra montrar här.

Tveka inte att kontakta oss för att fråga om en egen portabel monter, butiksinredning, mässmonter, tv-studio, utställning eller liknande!